De Glasloods

Over mij

Exclusief, eigentijds en modern. Het creëren van een eenheid. Glas in lood, op maat gemaakt. De zeer ervaren glazenier weet de glas in lood ramen of kunstwerken van de opdrachtgevers op een uitgebalanceerde wijze te realiseren. De Glazenier maakt van uw glas in lood veel meer dan de oude ambacht alleen. Samen werkt ze doelgericht aan uw passend project. Met oog voor detail en streven dat perfectie niet goed genoeg is, creërt de designer totaalbelevingen, eigenzinnig, verrassend, praktisch, voorzien van duurzame, robuuste en tijdloze materialen en kleuren.

Door oprechte interesse en open communicatie komen zowel de opdrachtgevers als de glazenier zelden voor verrassingen te staan in het samenwerkingsproces. Een proces waarbij de opdrachtgever centraal staat. Van de schetstekening tot het kennismakingsgesprek, van de technische randvoorwaarden tot de prijsstelling. Alles met hetzelfde doel: Het onmogelijke waarmaken. Ramen of kunstwerken waarvan u elke keer weer denkt: Dit is uniek, dit is van mij!

Werkwijze

Een belangrijk punt bij elk geslaagd project is de kennismaking met de opdrachtgever, waarin we Uw wensen en ideeën bespreken. Aan de hand daarvan stemt de glazenier een persoonlijk ontwerp af. Met prachtige lijnen, symmetrie en het gebruik van passende materialen en kleuren, maakt ze het project af.
De Glazeniers denkt met u mee en verwezenlijken uw ideeën.

Ik werk in een aantal fasen van globaal naar gedetailleerd, waarbij de opdrachtgever goed geïnformeerd wordt over de uitgebreide keuzemogelijkheden, technische randvoorwaarden en prijsstellingen. Alle benodigde zaken komen overzichtelijk aan bod en worden uiteindelijk verwerkt in een uniek product.

Modern:
De glazenier slaat de laatste trends en de kleinste details op en past ze toe als het bij de opdrachtgever past. In de ruime ervaring is ze nu dan ook gespecialiseerd in de Moderne glas in lood ramen en kunst projecten.

Traditioneel:
Ook het Traditionele werk is erg bekend bij de glazenier. Ze hebben dan ook een uitgebreide denkwijze in het maken van oude, passende glas in lood ramen of kunstwerken.

meet and greet

Ik ben Annette van Houdt-Bloemen.  De kleuren en structuren van glas blijven facineren.
Ze inspireren me tot het maken van glas in lood werken waarbij out of the box denken en
creëren meer regel dan uitzondering is.

Annette
van
Houdt

Eigenaar. Glas in lood kunstenares in hart en nieren!

Wat zeggen onze klanten over ons

Anoniem
Met een vriendin de Rondjes workshop gedaan, ontzettend leuk om te doen! Goede begeleiding waarbij ze steeds de volgende techniek voordeed. Zo wordt je niet bedolven onder de informatie en kan je het meteen zelf proberen. We moesten er vroeg voor in de auto zitten, maar zeker een aanrader!
Anoniem
Met een vriendin de Rondjes workshop gedaan, ontzettend leuk om te doen! Goede begeleiding waarbij ze steeds de volgende techniek voordeed. Zo wordt je niet bedolven onder de informatie en kan je het meteen zelf proberen. We moesten er vroeg voor in de auto zitten, maar zeker een aanrader!
Anoniem
Goed verzorgde workshop. Goede uitleg en evt. Hulp
Click Here
Anoniem
Workshop 'rondjes' gedaan. Leerzaam en leuk om te doen. Alles werd duidelijk uitgelegd en de begeleiding was top!
Click Here